Γενική Συνέλευση AOPA - Νάξος 16-17/5/2015

Πλησιάζουν οι μέρες για την Γενική Συνέλευση, που θα γίνει το Σάββατο-Κυριακή, 16 και 17 Μαΐου, στη Νάξο. Η ΑΟΡΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της Γενικής Αεροπορίας να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις, στο μαγικό νησί. Ευκαιρία να πάρετε μαζί σας την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες. Η Γενική Συνέλευση μπορεί να γίνει η καλύτερη αφορμή για μια θαυμάσια οικογενειακή ή φιλική εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Νάξου θα δεξιωθεί τους επισκέπτες, στην «Πορτάρα». Κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του αρχαίου ναού του Απόλλωνα, ακριβώς δίπλα στο κύμα. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το νομικό πρόσωπο πολιτισμού-αθλητισμού του Δήμου (ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.).  Η διοργάνωση έχει φροντίσει στη δεξίωση να προσφερθούν αποκλειστικά προϊόντα Νάξου.

Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη φημισμένη Γραβιέρα Νάξου, τα τοπικά κρασιά, το ονομαστό ποτό “κίτρο Νάξου” που παρασκευάζεται από τα Κίτρα και πολλά άλλα.  Η μοναδική σχολή σεφ των Κυκλάδων, το ΔΙΕΚ (Δημόσιο ΙΕΚ)  που προετοιμάζει τους μάγειρους για όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία των Κυκλάδων  με επικεφαλής τον αρχιμάγειρα και εκπαιδευτή της Σχολής  Δημήτρη Παπαδόπουλο, που είναι επίσης και μέλος και εκπρόσωπος Κυκλάδων στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος,  ανέλαβε και  προσφέρει εθελοντικά την απαιτούμενη μαγειρική τελειότητα. Μία μαγειρική που θα τη θυμόμαστε.

Στην δεξίωση περιμένουμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, εάν και εφ όσον το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του και οι αρχές του νησιού.
Η διαμονή των συνέδρων διακανονίστηκε στο NAXOS RESORT, (τηλ 22850 26650) ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία που έχουμε δει, με μια καταπληκτική πισίνα, που θα την εκτιμήσουν όσοι δεν διαθέσουν πολλές ώρες στην Αεροπορία. Με 60 ευρώ τη βραδιά για το δίκλινο και 45 για το μονόκλινο, είναι μία πρόκληση.
Ακόμη, το ξενοδοχείο αναλαμβάνει:

  • 1. τη μεταφορά σας από /προς το Αεροδρόμιο ή το λιμάνι, κατά την άφιξη και την αναχώρηση
  • 2. τη μεταφορά σας από/προς την Πορτάρα για την δεξίωση του Δημάρχου
  • 3. τη μεταφορά σας προς την Σχολή Ουρσουλίνων για την Γεν Συνέλευση.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 11.00, στην ανακαινισμένη αίθουσα της μεσαιωνικής Σχολής Ουρσουλίνων. Βρίσκεται σε απόσταση 1.000 περίπου μέτρων από το ξενοδοχείο. Από αυτά, τα 750 μέτρα θα γίνουν με το λεωφορείο του ξενοδοχείου, και τα υπόλοιπα 250 μέτρα με τα πόδια, ανάμεσα στα μικρά γραφικά δρομάκια και σκαλοπάτια της παλιάς πόλης.

Αεροπορικές εκδηλώσεις.  Τρία μικρά υδροπλάνα, ΥΠΑΜ έχουν έγκριση από το λιμεναρχείο και θα έρθουν να γνωρίσει ο κόσμος το μέσο, που κάποια μέρα θα αλλάξει την ζωή του νησιού.
Ταυτόχρονα, ένα ΥΠΑΜ με Ιταλικό νηολόγιο και πολύχρωμους καπνούς, θα ζωγραφίσει στον γαλάζιο ουρανό. Το ακριβές ωράριο των αεροπορικών εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί όταν μάθουμε το οριστικό ωράριο  λειτουργίας του αεροδρομίου.
Η σημαντικότερη όμως εκδήλωση είναι η προσπάθεια της τοπικής Αερολέσχης να καλέσει τον κόσμο να αγκαλιάσει την Αεροπορία. Η Αερολέσχη Νάξου καλεί τον κόσμο να εγγραφεί στην Λέσχη, να κάνει πτήση εθισμού (το «βάπτισμα του αέρα») και να γνωρίσει από κοντά, τι μπορεί να προσφέρει το αεροπλάνο της Γεν Αεροπορίας.

Πρόσκληση της ΑΟΡΑ προς τα μέλη:  Είναι υποχρέωση όλων  όσων αγαπούν τη Γενική Αεροπορία, να παρευρεθούν στη ετήσια Γενική Συνέλευση.  Η παρουσία των μελών της ΑΟΡΑ, δίνει δύναμη στο σωματείο, να συνεχίσει να αγωνίζεται για να προστατεύσει το δικό σου δικαίωμα στην πτήση.
Αν δεν μπορείς να έρθεις, εξουσιοδότησε κάποιον φίλο σου, Μπορείς ακόμη να εξουσιοδοτήσεις το σύνολο του ΔΣ. Σημαντικό είναι να μην απουσιάσεις. Με την εξουσιοδότηση είσαι παρών/παρούσα. Αν δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθεις, συμπλήρωσε και στείλε το ηλεκτρονικά στο info#&64;aopa.gr. Στη Γενική Συνέλευση, με την παρουσία σου η εξουσιοδότηση ακυρώνεται.

Επισυναπτόμενα:
Κατεβάστε αυτό το αρχείο: 318_Authorization_Gen_Assembly_2015.docxAuthorization Gen Assembly 2015[.docx]12 kB