Εκπτώσεις Στα Ιωάννινα για τα Μέλη της AOPA

Εκπτώσεις στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για τα μέλη της ΑΟΡΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, δημιούργησε μια λίστα με ειδικές εκπτώσεις που θα προσφέρει από εδώ και εξής, στους ιδιοκτήτες αεροσκαφών και πληρωμάτων, που θα προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Οι προσφορές αφορούν διαμονή σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αγορές σε καταστήματα, είσοδο σε μουσεία, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Περισσότερα...

Επίγεια Εξυπηρέτηση

Η Επίγεια εξυπηρέτηση είναι υποχρεωτική στην Ελλάδα όπου είναι διαθέσιμη. Η AOPA έχει υπογράψει συμβάσεις με παρόχους επίγειας εξυπηρέτησης για εκπτώσεις στα ενεργά μέλη της.

Περισσότερες πληροφορίες στην κεντρική σελίδα μας για ενημέρωση  https://www.aopa.gr/en/flying-in-greece        

παράγραφος 12b.

 

Περισσότερα...

Προσφορά Ιατρών ΑΜΕ προς τα Μέλη της AOPA Hellas

Στο πλαίσιο εκστρατείας για την ελάφρυνση των οικονομικών επιβαρύνσεων των χειριστών, η ΑΟΡΑ ήρθε σε επαφή με όλους τους ιατρούς ΑΜΕ (Aero Medical Examiners) και ορισμένοι από αυτούς προσφέρθηκαν εθελοντικά να χρεώνουν μικρότερες τιμές στα μέλη της ΑΟΡΑ Ελλάς που ανανεώνουν τα πιστοποιητικά υγείας.

Πρόκειται για προσφορά, που ξεκινά από την δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής και παίρνει υπ όψη της την προσπάθεια που καταβάλλει η ΑΟΡΑ Ελλάς για τη Γενική Αεροπορία.

Περισσότερα...