Διεθνής Ημερίδα Γενικής Αεροπορίας, Αθήνα 22 Ιανουαρίου 2018

Διεθνής Ημερίδα Γενικής Αεροπορίας, Αθήνα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΟΡΑ HELLAS με τη συνεργασία της IΑΟΡΑ Ευρώπης οργανώνουν από κοινού Διεθνή Ημερίδα Γενικής Αεροπορίας στην Αθήνα στις 22 Ιανουαρίου 2018. Σκοπός της Ημερίδας είναι να ενημερωθεί η Ελληνική Αεροπορική κοινότητα για τις σημαντικές αλλαγές σε θέματα ασφάλειας πτήσεων που φέρνει στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία η EASA, κάτω από ένα νέο πρόγραμμα με το γενικό τίτλο General Aviation Road Map.

Βασικός ομιλητής της συνάντησης θα είναι ο Διευθυντής της EASA, κ.Dominique Roland, EASA Head of General Aviation and Remote Piloted Aircraft Systems. Θα ομιλήσει επίσης ο κ. Craig Spence, Secretary General της IAOPA, η οποία αντιπροσωπεύει  79 Εθνικές ΑΟΡΑ που έχουν συνολικά 470.000 μέλη και ο  Dr. Michael Erb, Senior Vice President IAOPA – Europe. Από την Ελληνική πλευρά θα ομιλήσει εκπρόσωπος της ΕΔΑΑΠ και ελπίζουμε εκπρόσωπος της ΥΠΑ.


Η Διεθνής Ημερίδα Γενικής Αεροπορίας θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. Η γλώσσα της Ημερίδας θα είναι αποκλειστικά η Αγγλική. Οι εργασίες της Ημερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω internet στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μαγνητοσκοπημένα αντίγραφα των ομιλιών θα διατεθούν σε όλες τις Ευρωπαϊκές ΑΟΡΑ για περαιτέρω αξιοποίηση.

Το πρωί της Δευτέρας 22 και της Τρίτης 23 Ιανουαρίου ο Διευθυντής EASA κ. ROLAND και οι επιφανείς ξένοι θα κάνουν εθιμοτυπικές επισκέψεις στις αεροπορικές αρχές της Ελλάδος.

H AOPA HELLAS θα αναρτήσει σύντομα στην ιστοσελίδα της το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τα θέματα των ομιλιών τους.