εκδήλωση AFW. Τανάγρα 16-17 Σεπτεμβρίου

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι για την Ελλάδα μήνας Αεροπορίας. Για 6η χρονιά θα γίνει το AFW, και εφἐτος με έδρα την Τανάγρα. Προβλέπεται να είναι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά. Θα συμμετέχουν οι Red Arrows, η Πολωνική, η Βελγική και η Γερμανική Πολεμική Αεροπορία, οι αγαπημένοι ανεμοπόροι του κοινού Johan Gustafsson, Luca Bertosio, Shaerer και Partner Red Bull καθώς και η “ WINGWALKER” Danielle Hughes η οποία θα μας χαιρετά πάνω από το φτερό του Stearman  σε πτήση. Και όπως πάντα οι ομάδες της καρδιάς μας, με το ‘’Zeus’’ F-16 Demo Team καθώς και το Τ-6 A “Daedalus” Demo Team της Πολεμικής μας Αεροπορίας μαζί με πολλούς άλλους όπως η ομάδα Wizard Aerobatics με τον Δημήτρη Βερβερέλη. Για πρώτη φορά θα δούμε και επίδειξη Drones.


Το κέντρο του airshow μεταφέρθηκε σε πιο φιλικό προς τους θεατές σημείο του αεροδρομίου και κοντά του μεταφέρθηκε και το άνετο παρκινγκ της Τανάγρας, καθώς και τα εστιατόρια και η στατική έκθεση.
Όπως κάθε χρόνο, η Swissport προσφέρει δωρεάν handling σε όλους τους χειριστές που θα έρθουν στην Αθήνα με το αεροσκάφος τους για το AFW. Όσοι προγραμματίζετε να έρθετε αεροπορικώς, φροντίστε να στείλετε e-mail στο info@aopa.gr και στο marina@aopa.gr με τα στοιχεία σας και την προγραμματισμένη σας πτήση μέχρι την Τρίτη 12/9/17, ώστε να ειδοποιηθεί εγκαίρως η Swissport. Προσοχή : Δεν μπορείτε να πετάξετε και να σταθμεύσετε στην Τανάγρα για επίσκεψη στο AFW.
Στο ερώτημα που θα πάτε το Σάββατο 16 και Κυριακή 17, η μοναδική απάντηση είναι  «στην Τανάγρα»!