Σεμινάριο ΑΟΡΑ Κύπρου - FSF Med - HERMES


Η ΑΟΡΑ Κύπρου σε συνεργασία με την FSF-Mediterranean (Flight Safety Foundation-Mediterranean) και με την εταιρεία διαχείρισης αεροδρομίων HERMES διοργανώνουν ένα ημερήσιο Σεμινάριο με τίτλο  “REGIONAL COOPERATION FOR GENERAL AVIATION”.

Το Σεμινάριο θα γίνει την Παρασκευή 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο SUNHALL στην Λάρνακα, το οποίο ειδικά για το Συνέδριο θα χρεώνει το μονόκλινο μαζί με το πρωινό 65 Ευρώ. Η παραμονή με αυτή την τιμή μπορεί να παραταθεί για περισσότερες μέρες.
Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν. Οι καφέδες και το μεσημεριανό γεύμα είναι επίσης δωρεάν, προσφορά της εταιρείας SKYLINK.
Για όσους πάνε στη Λάρνακα με ελαφρά αεροπλάνα, το handling θα χρεώνεται προς 70 ευρώ, θα υπάρχει χρέωση Airport tax 30 ευρώ για το κάθε άτομο, αλλά το parking θα είναι δωρεάν.
Η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο θα είναι δωρεάν με το shuttle bus του ξενοδοχείου.
Κλείσιμο στο ξενοδοχείο SUNHALL τηλ. +35724650400, email: sunhall@aquasolhotels.com.cy, όπου πρέπει να δηλώσετε  «Για το Σεμινάριο της ΑΟΡΑ», ώστε να πάρετε την έκπτωση (Φόρμα Κράτησης).
Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή απ' ευθείας στον διοργανωτή κ. Χρήστο Πέτρου στην διεύθυνση cpetrou@flightsafety-cy.com.
Επίσης όσα μέλη της ΑΟΡΑ θέλουν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο καλό είναι να ενημερώσουν την ΑΟΡΑ Ελλάς πριν από το Σάββατο 15 Μαρτίου στο info@aopa.gr.  

Η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 10.00 του Σαββάτου 21 Μαρτίου. Πιθανή ώρα λήξης 16.00.
Ανάμεσα στους ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο εκπρόσωπος του Eurocontrol κ Sid Lawrence, o Πρόεδρος της FSF-Med κ. Μ. Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της ΑΟΡΑ Ευρώπης κ.Martin Robinson και ο CEO της εταιρείας διαχείρισης αεροδρομίων HERMES.
Από πλευράς Κύπρου θα ομιλήσει με θέμα την Γενική Αεροπορία εκπρόσωπος της Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου, εκπρόσωπος του Πύργου Ελέγχου της Λάρνακας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων του νησιού.
Τέλος θα παρουσιάσουν θέματα οι Πρόεδροι των ΑΟΡΑ Ρουμανίας, Ισραήλ, Ελλάδος και Κύπρου.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Opening Session: 10.00-10.30
  • Opening remarks by the Chairman of the Seminar Sid Lawrence -EUROCONTROL
  • Address by the Chairman of FSF-MED Michael Constantinides
  • Address  by the CEO of HERMES Airports 
  • Address by the Senior Vice President  IAOPA Europe Martin Robinson
<